Shannen Doherty betegsége kiújult, a negyedik stádiumban van

Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 színésznőjét 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal. Akkor több mint egy évnyi harc után a rák visszaszorult, ám most a betegség újra megtámadta.

Shannen Doherty betegsége kiújult, a negyedik stádiumban van
Fotó: Gregg DeGuire – FilmMagic

„Pár napon belül úgyis kiderülne – negyedik stádiumos vagyok. Visszajött a rákom” 

– mondta Doherty a Good Morning America című műsorban. Elmondta azt is, hogy változó, hogy viseli a dolgot, vannak napok, amikor azt kérdezi, miért pont ő, máskor emlékezteti magát: senki nem érdemli meg ezt a betegséget.

Amióta 2015-ben beteg lett, Doherty sokat beszélt és posztolt a betegségéről, ismeretterjesztő céllal. Ám a rák mostani visszatérését inkább megtartotta magának, és tovább dolgozott a készülő 902010-rebooton, többek között azért is, mert így akart fejet hajtani egykori sorozatbeli kollégája, Luke Perry előtt, aki tavaly márciusban halt meg.

Emellett azt is bizonyítani akarta, hogy még képes dolgozni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

„Az életünk nem ér véget abban a percben, amikor megkapjuk a diagnózist. Még van egy kis időnk” 

– mondta. Ezzel együtt nem volt könnyű neki végigcsinálni a sokszor 14-25 órás forgatásokat. Ám kollégái, és a saját akarata átsegítették a nehezén.

„Azt hiszem, most leginkább arra vágyom, hogy hassak a világra. Hogy emlékezzenek rám valamiért, ami nagyobb nálam”

– mondta. 

A 48 éves színésznő azért állt nyilvánosság elé, mert azt szerette volna, ha az emberek az ő szájából hallanák a szomorú hírt. Úgy gondolta, ezen a héten mindenképpen kiderült volna, hogy újra rákkal küzd, ugyanis egy biztosítási társasággal áll perben, a bírósági iratokban, amik hamarosan nyilvánosságra kerülnek, pedig szerepel a betegsége is.

24.hu/Femina