Shakira összeomlott Piqué-vel való szakítása után - élete nagyon nehéz időszakát éli

Összeomlott a kolumbiai sztár, akinek két fia született a Barcelona labdarúgójától – írja a Nový Čas.

Shakira összeomlott Piqué-vel való szakítása után - élete nagyon nehéz időszakát éli
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Az Elle magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy élete legnehezebb és legsötétebb időszakát éli át.

„Úgy érzem, életemnek ezen a pontján, ami talán életem egyik legnehezebb, legsötétebb órája, a zene megvilágosít… Mindannyian átélünk valamit az életben. De az én esetemben úgy gondolom, hogy zenét írni olyan, mintha pszichiáterhez mennék, csak olcsóbb. Segít feldolgozni a saját érzelmeimet és értelmezni azokat. És segít abban, hogy egészséges legyek. Szerintem ez a legjobb gyógyszer. A családom és a gyermekeim szeretete mellett, akik támogatnak, a zene és a zeneírás azon kevés eszközök egyike, amelyek extrém körülmények között segít túlélni”

– mondta Shakira egy interjúban.

Piqué-vel két közös gyermeke van, a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha. Arra a kérdésre, hogyan viseli volt párja új kapcsolatát, így válaszolt:

„Szerintem ezek a részletek túl magánjellegűek ahhoz, hogy megosszam, legalábbis ezen a ponton minden olyan nyers és új. Csak azt tudom mondani, hogy mindent, amim volt, beleadtam ebbe a kapcsolatba. Mielőtt a gyerekeim iskolába kezdtek járni, igazán nomád művészként éltem, megállás nélkül utaztam, a világ különböző helyein jártam, műsorokat rendeztem, reklámoztam, iskolákat építtettem Kolumbiában és felvételeket készítettem különböző országokban. Aztán lelassítottam a karrieremet, és Spanyolországba jöttem, hogy szurkoljak neki, hogy futballozhasson és címeket nyerjen. És ez a szeretet áldozata volt. Emiatt a gyerekeim az édesanyjukkal lehettek, és ennek köszönhetően elképesztő kötelék van köztünk, amely megszakíthatatlan"

– jelentette ki az énekenő.

Nový Čas/para