Schobert Norbit nem zavarja, hogy 14 éves lánya bikiniben flangál

Rubint Réka hónapokkal ezelőtt, saját közösségi oldalán jelentette be, hogy 14 éves lánya nyilvánossá tette Instagram profilját, így bátran követheti ezentúl bárki a kamaszlány életét.

Schobert Lara azóta már 75 ezer követővel büszkélkedhet, de persze a támadások sem kerülik el. Legtöbbször a bikinis-szexizős fotóit érik kritikák. Szülei azonban nem aggódnak emiatt. Schobert Norbi szerint a tinédzser nagyon jól kezeli a negatív kommenteket, ráadásul semmi kifogásolhatót nem oszt meg magáról.

Mi nem szólunk bele, azt posztol a követőinek, barátainak, amit akar. A közösségi oldalai nem irányítottak, nem szponzoráltak. Ha valami hülyeséget akarna kitenni, azt nem engednénk, de nem is történt még ilyesmi.  Lara oldala nem munkaterület és nem üzletág, szabadon éli a kis életét, akár egy átlagos tinédzser. Fél év alatt lett ennyi követője, és nagyon nagy az aktivitás az oldalán, szerintem a korosztályában ő az egyik legerősebb véleményvezér

– mondta a Borsnak Schobert, aki nem érti, miért probléma az, hogy egy 14 éves lány bikinis fotója bárki számára elérhető. "Nem is értem, hogy miért nem normális dolog, ha egy ember kitesz magáról egy fürdőruhás képet? Az lenne a baj, ha a víz közelében nagykabát lenne rajta."

24.hu