Schobert Norbert újra beszólt, ismét magára szabadíthatja a népharagot

Schobert Norbi újabb kemény kijelentéseket tett, amelyekkel ismét beleállt egy csoportba.

A fitneszguru Hajdú Péter vendége volt legutóbb, ahol ezúttal a betegség miatti elhízás is szóba került.

A beszélgetésben (a videó 7. percétől) szóba kerül a tartós elhízás. 

"Sok oka van, hogy valaki miért tartósan száztíz kiló. Van, aki igénytelen" – mondta Norbi, mire Hajdú Péter közbevágott: és van, aki beteg. Norbi erre így válaszolt:

"Van, aki beteg attól, hogy túlsúlya van, és felborul a hormonrendszere. A pajzsmirigytől nem hízol el. Nekem olyan ismerőseim is vannak, akinek nincs pajzsmirigye, ám nincs elhízva. Kivették rákos daganat miatt, és nincs elhízva, mert úgy táplálkozik és mozog, hogy nem hízik el. Igen, hormonális szempontból vannak erre ható tényezők. De nem lehet a mögé bebújni, hogy én azért vagyok 50 kiló plusz zsírral a testemen keringési beteg, cukorbeteg, szívbeteg, mert egy olyan betegségem van, ami ezt létrehozza. Ez egy nagyon fontos csapda, egy ürügy, ami mögé bebújik a társadalom" - mondta Schobert.

Íme az indirekt.hu-n megjelent videó:

Mint ismert, néhány nappal ezelőtt Norbi egy élő Facebook-videóban fejtegette a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget, amelyben kijelentette: sok házasság azért megy tönkre, mert szülés után a nők nem fogynak le, férjeik pedig így nem kívánják velük a szexet. Nem meglepő, hogy kijelentése után tömegesen estek neki a fitneszgurunak, aki később elnézést kért a stílusáért, de a véleményét továbbra is fenntartja.

(viaBlikk)