Saját birtokot vásárolt Tina Turner és férje a Zürichi-tó partján

Saját birtokot vásárolt Svájcban, a Zürichi-tó partján Tina Turner tizenkétszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai származású svájci énekesnő, színésznő.

Saját birtokot vásárolt Tina Turner és férje a Zürichi-tó partján
-illusztráció- (Fotó: AP)

A 82 éves rockikon férje, a 17 évvel fiatalabb német producer, Erwin Bach megerősítette a Handelszeitung című svájci lapnak csütörtökön, hogy szeptemberben megvásároltak egy 24 ezer négyzetméteres ingatlant Stäfa községben.

Az üzleti lap 70 millió svájci frankra becsüli a 100 éves ingatlan értékét, amelyen 10 épület, halastó, patak, úszómedence, csónakkikötő található.

Erwin Bach logikusnak nevezte az ingatlanvásárlást, mivel már mindketten svájci állampolgárok, és nagyon jól érzik magukat Svájcban. Hozzátette, hogy sok más svájcihoz hasonlóan ők sem utazgatnak a pandémia miatt, így most van egy tágas hétvégi menedékhelyük. A pár évek óta Küsnachtban, egy Zürichhez közelebbi településen bérel házat a tó partján.

Svájci médiaértesülések szerint az énekesnő és férje csaknem közvetlen szomszédja lesz Roger Federer svájci teniszsztárnak, aki ugyancsak érdeklődött a birtok iránt, mielőtt végül valamivel keletebbre vásárolt ingatlant a tóparton.

Tina Turner 1994-ben él Svájcban a zenei producerrel, 2013-ban házasodtak össze.

(MTI)