Rúzsa Magdi készen áll az anyaságra

A 30 éves énekesnő néhány éve még egészen másként gondolkodott. Akkor azt mondta, hogy türelmetlen a gyerekekkel és hogy karrierje a legfontosabb számára - írja a 24.hu.

Mostanra azonban megért benne a vágy, hogy saját családja legyen. Párjával már öt éve vannak együtt és a férfi még most is leveszi a lábáról, ezért nem is meglepő, hogy Magdit egyre gyakrabban foglalkoztatja az anyaság gondolata.

“Engem nagyon le tud nyűgözni. Hatalmas fej, rengeteget tanulok tőle. Ja, és nem mondtam, hogy veszettül jóképű! Ő is a Vajdaságból jött. Ez is imponál. A tettvágya és az energiája. Meg a bölcsessége is. Ahogyan tud velem bánni” – mondta a Nők Lapjának az énkesnő, aki bár vágyik egy kisbabára, nem szeretné erőltetni a dolgot.

“Persze, hogy én is vágyom az anyaságra, harminc éves lettem, ilyenkor már egyre jobban érzi az ember, hogy eljött ennek az ideje. Ezeket a dolgokat nem kell erőltetni. Amikor eljön az ideje, hogy jönni fog, akkor örömmel fogom várni” – nyilatkozta korábban a Dal zsűrizésével felhagyó énekesnő.

24.hu