A legszebb nő az egész világon!

A mexikói származású Lupita Nyong'o, Oscar-díjas színésznőt választotta a neves New York-i People magazin a világ legszebb nőjének 2014-ben.

A legszebb nő az egész világon!

A Kenyában nevelkedő szépség olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Julia Roberts, Jodie Foster vagy Gwyneth Paltrow, aki tavaly elnyerte a világ leszebb hölgyének járó díját. A magazin idén 25. alkalommal választott „legszebbet“.

A színésznő a 12 év rabszolgaság című filmben alakított szerepéért megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Nyong’o az első sőtét bőrű színésznő, aki elnyerte a legrangosabb hollywoodi kitüntetést.

Elmondása szerint  gyerekkorában csak a szőke, hosszú hajú nőket tartotta igazán szépnek. Édesanyja azonban mindig elmondta neki, hogy ő is nagyon szép. Lupita akkor még nehezen hitte el, mára azonban már megbizonyosodhatott róla maga is, hogy nem csak édesanyja találja őt gyönyörűnek.

A Peolpe magazin Most Beautiful (Legszebb) címét annak ellenére, hogy az első három évben nők kapták meg, férfiak is elnyerhetik. Mel Gibsont 1996-ban, Tom Cruise-t egy évvel később, valamint Leonardo DiCapriót 1998-ban választották a legszebbnek.

People.com/para