VV Fanni: Sokat változott a személyisége

A VV7 loboncos tündérfalvija ma már egészen másfajta értékeket tart fontosnak, mint villaléte során. Elképesztő módon még szoláriumfüggősége is alábbhagyott - írja a Hír24.

VV Fanni: Sokat változott a személyisége

"Nekem az élet most sokkal bonyolultabb, mint azt bárki gondolja. Nagyon sok lelki fájdalmon mentem keresztül a villa óta, nagyon sok mindent tapasztaltam, és nagyon nagy személyiségfejlődésen mentem keresztül" - kezdte VV Fanni a Reflektornak adott interjújában.

"Az igazi Fanni nem olyan, mint a villában! Vagyok olyan bolond, de az show volt" - mesélte a megosztó lány, aki elmondta, hogy sokan megkeresték, és rengeteg kritikát kapott a valóságshow után. Ma már azonban csak az számít, hogy boldogan él villában megismert szerelmével, Dennisszel.

"Mintha a sors akarta volna, hogy én ne azért menjek be, hogy a média szempontjából profitáljak, hanem azért menjek be, hogy szerelmet találjak. És benne ezt megtaláltam. Meghozza azt a boldogságot nekem, ami kell. Ő a barátom és a szerelmem egyben" - árulta el Fanni, akiről ezúttal azt is megtudhattuk, hogy nagyon hisz Istenben és gyakran imádkozik; ezért hamarosan egy Istennel kapcsolatos, "saját kútfőből" származó idézetet tervez magára tetováltatni.

Hír24