Levakarta magáról Ronaldót a bombázó modell

A Real Madrid világklasszisa fotókat kért Aline Limától, de nem kapta meg azokat - írja a Hír24.

Cristiano Ronaldót a futballpályán rengeteg öröm éri, de amikor a napokban az interneten próbált csajozni, csalódnia kellett önmagában.

Aline Lima brazil topmodellt arra kérte a világklasszis labdarúgó, készítsen magáról képeket edzés közben és továbbítsa azokat neki, cserében pedig jegyeket ad neki a Real Madrid valamelyik meccsére - írja a Metro.

A portugál támadó klubjával az elmúlt hetekben a Bajnokok Kupáján vett részt Melbourne-ben. Az Ausztráliában élő szépség emiatt írt rá az Instagramon, hogy megkapta-e barátja rajongói levelét.

A 30 esztendős játékos hamar elterelte a szót és fotókért esedezett a modellnek, aki úgy reagált, szerelme nem örülne neki. Ronaldót ez sem érdekelte: "Senki nem tudja meg. Nem mutatom meg senkinek."

Később folytatódott a beszélgetésük, Lima szeretett volna összehozni egy találkozót barátja és a Real Madrid ásza között, de CR7 vonakodott, és csak bombázó hölggyel lett volna hajlandó összefutni.

A brazil származású modell végül felhagyott a próbálkozással, és lerázta magáról Cristianót.

A királyi gárda vezéregyénisége és Irina Sejk párkapcsolatának idén januárban lett vége, a portugál zseni azonban nem tétlenkedett és - ha csak ideiglenesen is - egy olasz bombázó mellett találta meg a boldogságot. Néhány hete talált egy telefont, felkerest a - csinos - tulajdonosát és meghívta őt vacsorázni. majd az Instagramon vetett szemet egy szexi színésznőre.

Hír24