GYEREKKÍNZÁS: Mosógépbe zárta a rábízott Down-szindrómás gyereket!

És még fel is töltött róla egy képet az internetre. Magyarázkodott, hogy csak vicc volt, de nem ez az első ilyen esete.

GYEREKKÍNZÁS: Mosógépbe zárta a rábízott Down-szindrómás gyereket!

Gyűlölködő kommentek árasztották el a profilját, kiszállt hozzá a rendőrség, egy szomszédja pedig alaposan helyben hagyta: Courtney Stewart ezt érte el azzal a fotóval, amin megörökítette, hogy a mosógépébe zárja a rábízott két és féléves, Down-szindrómás kisfiút - írja a Hír24. A 21 éves brit nő, akinek egyébként van egy héthónapos gyermeke, a Mirrornak azzal védekezett, hogy a kisfiú imádja a mosógépeket, ezért mászott bele az ő készülékébe is.

Ám hiába erősködött, hogy a kép csupán „viccből" készült és a készítése közben a kisfiúnak nem esett bántódása, sőt, még élvezte is a dolgot, se az ismerősei, se a szomszédai nem hittek neki. És úgy tűnik joggal. A Mirror című brit lap kistestvéréhez, a The Daily Recordhoz a mosógépes fotóról szóló cikket követően érkezett egy videófelvétel, melyen Courtney Stewart látható ugyanazzal a két és féléves kisfiúval, akit a mosógépben megörökített.

A sokkoló felvételen az látszik, hogy Stewart és a rábízott gyerek egy ugrálóvárban időznek. Az is látszik, hogy Stewart remekül szórakozik: nagyokat ugrándozik és újra meg újra földhöz vágja a gyermeket, aki próbál elmenekülni előle. A kegyetlen nő a videó vége felé megragadja a kisfiú lábát és vonszolja őt körbe-körbe.

A felvételt még májusban készítette egy aggódó szülő, aki elhűlt Courtney viselkedését látva. A videó mellé azt írta: „A kisfiú komoly sérüléseket is szerezhetett volna. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem így történt." A fiatal nő a róla készült videót egyelőre nem kommentálta.

Hír24