Molnár Anikó nem bírná ki gyógyszerek nélkül

Molnár Anikó most éppen tökéletesen elégedett testsúlyával, magánéletével és karrierjével, éppen ezért nem is szeretné megkockáztatni, hogy felboruljon a béke. Pánikbetegsége miatt mindennap nyugtatót szed és pszichológushoz is rendszeresen jár, így kordában tudja tartani rohamait - írja a Bors.

Molnár Anikó nem bírná ki gyógyszerek nélkül

"Ha a gyógyszert nem szedném, nem lennék jól, bár lehet, hogy ez egy hülye kijelentés, hiszen nem tudom, milyen lenne, ha nem venném be a napi fél tabletta nyugtató, lazító tablettát. Nyolc éve vagyok pánikbeteg. Amióta egyszer átéltem a pánikrohamot, nem vagyok hajlandó kockáztatni, szedem a gyógyszert, és évek óta pszichiáterhez is járok" - kezdte a Borsnak Anikó, aki első pánikrohamáról is beszámolt a lapnak.

"Egy moziban kezdődött az egész. Ültünk a tesómékkal, a barátnőmmel, vígjátékot néztünk, és egyszer csak rosszul lettem. Izzadtam, szorított a cipőm, a ruhám, nem tudtam nevetni a poénokon, rossz lett az íze a pattogatott kukoricának, az üdítőnek... Az orvosnál megállapították, hogy pánikbeteg vagyok" - mesélte a reality-sztár, akit a pirulákon kívül az is megnyugtat, hogy jósokon keresztül tud kommunikálni a túlvilággal.

Bors