Életveszélybe került Nótár Mary

Új klipje forgatásán ragaszkodott a tigrishez, ami azonban majdnem megtámadta - írja a Hír24.

Életveszélybe került Nótár Mary

Nótár Mary félelmetes mutatványra vállalkozott. Új dalához forgattak, amikor úgy döntött, testközelbe kerül egy nagymacskával.

"Egy cirkuszban dolgozó cigánylányt alakítok a klipben, és az volt a cél, hogy testközelben legyek a tigrissel, és megetessem a hároméves ragadozót. Az idomárok már a forgatások előtt figyelmeztettek, hogy ez egy életveszélyes vállalkozás. Nagyon féltem, de a klip kedvéért vállaltam" - kezdte a Blikkneka mulatós sztár, aki a figyelmeztetések ellenére piros ruhába bújt, még nagyobb kockázatot vállalva ezzel. Mary alig várta, hogy véget érjen a jelenet, ami kis híján véres balesettel végződött.

"Végig bent volt velem az idomár, de így is egész idő alatt rettegtem. Lehet, a videón nem látszik, hogy mennyire félek, de rémisztő volt odabenn. Reszketett kezem-lábam. Egy botról adtam a tigrisnek a húst, de rettegtem, hogy nekem esik. Nem alap nélkül: a tigris utánam kapott, centiken múlt, hogy el nem ért! Kivert a víz, mire felvettük a jelenetet. Mondanom sem kell, alig vártam, hogy kijöhessek végre a ketrecből. Sokáig tartott, mire magamhoz tértem. El sem hiszem, hogy túl vagyok rajta!"

Hír24