Pénisz nélkül született, mégis boldog magyar barátnőjével

Az angol férfi egy teljes évig nem árulta el, hogy - nem is oly apró - hiányossággal küzd. Ő lepődött meg a legjobban, hogy párja megértő volt - írja a Hír24.

Megbocsájtotta magyar barátnője a pénisz nélkül született angol úriembernek, hogy egy teljes évig nem árulta el az igazat testi hiányosságáról.

A 25 éves, Budapestről származó Fábián Fédra 2012-ben ismerkedett meg a manchesteri születésű Andrew Wardle-lel. A férfi úgy kerülte el, hogy testi kapcsolatot létesítsen szerelmével, hogy az hazudta, fertőző vesebetegségben szenved.

Időközben az orvosok elkezdtek neki péniszt építeni, ami már félig készen is van. Mr. Wardle ritka rendellenességgel, úgynevezett hólyag extrófiával született, ami azt eredményezte, hogy a húgyhólyagja a testén kívül fejlődött ki pénisz nélkül.

A nyilvánvaló fogyatékossága ellenére - saját bevallása szerint - több mint 100 nővel létesített szexuális kapcsolatot, ám koránt sem volt mindenki megértő az állapotával kapcsolatban. Egyik barátnője meg is ütötte őt, mikor megtudta az igazat.

A úr történetéből most dokumentumfilmet forgatnak "A pénisz nélküli férfi" címmel, amelyben azt mutatják be, hogyan kap új hímvesszőt a doktoroknak köszönhetően.

Fédra és Andrew a probléma ellenére azt állítja: harmonikus, romantikus kapcsolatban élnek. A magyar hölgy először egy angliai szabadidős táborban találkozott barátjával. Azt mondta, kiváló humora fogta meg őt a legjobban.

Miután hazatértek akkori otthonukba, Skype-on tartották a kapcsolatot. Andrew-nak ezért is ment könnyen a titkolózás. Azt álmaiban sem gondolta volna, hogy Fédra kiköltözik hozzá Stoneybridge-be, amely egy kis skót falu. Pedig így történt.

Egy ideig el működött a vesefertőzés álca, ám ez nem tarthatott örökké. Fédra viszont nem érezte magát elárulva, mikor megtudta az igazságot. Mint rámutatott, már azt is nehéz felfedni a párunknak, hogy nem lehet gyerekünk. "Képzeljék csak el az ő helyzetét!" - tette hozzá.

Az operáció kimenetelétől függetlenül Fédra maradni fog Andrew mellet - szögezte le. "Minden nap lefekvés előtt beszélgetünk az ágyban. Ő a legjobb barátom. Sohasem volt ilyen kapcsolatom egy férfival" - mondta a nő.

Hír24