Szerelem első látásra: Két óra után megkérte a prostiuált kezét a dúsgazdag férfi

"Olyan szép volt, mint egy álom" - nyilatkozta az Österreich című osztrák lapnak Klaus Schweikert, aki egy percig sem szégyelli, hogy a Micsoda nő című film sármos főszereplőjéhez, Edwardhoz hasonlóan, egy prostituált oldalán találta meg a boldogságot - írja a Hír24.

Szerelem első látásra: Két óra után megkérte a prostiuált kezét a dúsgazdag férfi

Az 58 éves dúsgazdag befektető a lapnak elárulta azt is, 28 éves feleségével, Lucie-val egy Oase nevű szexklubban ismerkedett össze.

"Mindössze két órát töltöttünk egymás társaságában, amikor elhatároztam, megkérem a kezét. Nem akartam egy percet sem tovább nélküle tölteni" - mondta Schweikert, aki a napokban vezette oltár elé szerelmét. Az esküvő a beszámolók szerint igen rendhagyóra sikerült: a férj egy ezüst Rolls-Royce-szal szállította a hófehérbe öltözött menyasszonyát a városházára, ahol már várták őket a tanúk.

"Ez volt életem legjobb döntése. Örülök, hogy egy csodálatos nőt vehettem feleségül" - mondta még a vőlegény, aki az Österreichnak elárulta azt is, hogy felesége továbbra is abban a szexklubban dolgozik majd, ahol megismerték egymást. "Nagyon szeretem a kolléganőimet, ezért semmi pénzért nem hagynám őket ott" - mondta Lucie, majd elárulta, férje kérésére az esküvő óta már csak felszolgál a helyen.

Hír24