Tönkretették Pikali és Rékasi nyaralását

Exférje nem engedi Pikali Gerdának és párjának, hogy közös gyermekeikkel utazzanak külföldre – írja a Hír24 a Blikk nyomán.

Tönkretették Pikali és Rékasi nyaralását

Pikali Gerda és Rékasi Károly együtt szerettek volna vakációzni előző házasságukból való fiaikkal, ám a tengerparti tervekből nem lesz semmi. Rékasi a saját fiával, Zsigmonddal, és Pikali két fiával,Marcival és Barnival szeretett volna elutazni, de a színésznő elvált férje, Géza - aki Rékasi SMS-étől is kiakadt - nem egyezik bele a közös nyaralásba, nem írja alá a srácok útlevelkérelmét.

"Úgy tervezték, hogy elviszik mindhárom srácot a tengerhez nyaralni az iskolaszünetben. Csakhogy Gerda exe nem akarja ezt a közös nyaralást. A fiúk útleveléhez szükséges beleegyező nyilatkozatot sem írja alá, odáig el sem jutottak. Nem is értem, hogy miért, hiszen Károly fia, Zsigmond is nagyon jól kijön Marcival és Barnival" - mondta a Blikknek a pár egy közeli ismerőse, aki hozzátette: Pikali nagyon szomorú, hogy fiainak nem adhatja meg a tengerparti nyaralás élményét, de egyszerűen nem tud mit tenni.

Az egykori házaspár egyik tagja sem kívánt nyilatkozni. Pikali nem cáfolta az értesüléseket, ám hangsúlyozta, hogy a magánéletét nem a nyilvánosság előtt akarja rendezni. A Blikk ezzel együtt úgy tudja: amennyiben a helyzet nem változik, s Gerda volt férje nem együttműködő a gyerekek érdekében, ismét bíróság elé kerülhet a fiúk elhelyezésének ügye.


Hír24