Szabó Győző 10 év után rászánta magát a lánykérésre

A színész és párja, Rezes Judit már több mint egy évtizede alkotnak párt, és mindig is azt hangoztatták, nincs szükségük papírra - írja a Hír24 a Best nyomán.

Szabó Győző 10 év után rászánta magát a lánykérésre

Szabó Győző és színész-táncos kedvese, Rezes Judit ritkán beszélnek közös életükről, ám a legutóbbi Szombat Esti Láz kapcsán, amelyben mindketten szerepeltek, többet is megtudhattunk róluk. Például azt, hogy több mint tíz közös év és egy közös gyermek sem elég indok a házasságra. Szerintük ugyanis nincs szükség a hivatalos papírokra ahhoz, hogy boldogok legyenek.

Győző egyébként is félti a szabadságát, annyira, hogy egy teljesen különálló legénylakást is fenntart magának. Most mégis megtört a jég. Nem tudni, hogy a színész miért gondolta meg magát, de végre megkérte Judit kezét.

"Tavaly év végén Győző megkérte a kezemet. Szóval néhány hónapja már én is gyűrűs menyasszony vagyok, az eljegyzésünket azonban nem akartuk nagydobra verni" - árulta el a boldogságtól sugárzó színésznő a Best magazinnak, azt azonban még maga sem tudja, hogy mikor lesz a nagy nap.


Hír24