Alperese azt állítja, hogy Győzike homoszexuális

Gáspár Győző még öt éve adott kölcsön öt millió forintot egy ruhaszalont üzemeltető házaspárnak, de csak hármat kapott belőle vissza, a fennmaradó összegért pedig a bíróságon harcol - idézett a Blikkből a Hír24.

Alperese azt állítja, hogy Győzike homoszexuális

A per már hosszú ideje tart, de az alperesek eddig többször is ellentmondásokba keveredtek. A legújabb tárgyalás alkalmával a házaspár női tagja elképesztő magyarázattal állt elő. Szerinte ugyanis nem tartoznak, a showman csak így akarja felesége, Bea előtt leplezni azt, hogy mire is költötte a milliókat. Állítása szerint Győző a pénzt férfiakra szórta el, hiszen titokban homoszexuális.

Győzike agya teljesen elpattant a hallottaktól, ezért a bíró kérésére elhagyta a tárgyalótermet: "Eddig nem volt bizonyíték, most meg már buzi vagyok. Szégyelljék el magukat. Két milliót adtam nekik kölcsön, most meg már hazudoznak. Egyszerűen nem tudok már megszólalni" - háborgott a celeb.

"Úgy gondolom, hogy egészen szürreális lett ez az egész eljárás, és a védekezés is elképesztő. Hemzseg az ellentmondásoktól. A következő tárgyaláson a bíróság valószínűleg ítéletet fog hozni, mert ez innentől kezdve nevetséges" - mondta el a Blikknek Győző ügyvédje.

Hír24