Így reagált Bochkor Gábor Lang Györgyi nyílt levelére

A rádiós nem hagyta válasz nélkül az énekesnő kritikáját, amiben az taplónak és bunkónak titulálta műsorukat - írja a Hír24.

Így reagált Bochkor Gábor Lang Györgyi nyílt levelére

Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dövel ismertté vált énekesnő a Music FM reggeli műsorában elhangzottak kapcsán fejtette ki - nem túl cizellált - véleményét. Lang Györgyi azon akadt ki, hogy az Önindító műsorvezetői a karmesterek munkájának fontosságát kérdőjelezték meg.

Bochkor Gábor a Best Magazinban válaszlevelet írt az énekesnőnek, amiben leginkább azt sérelmezi, hogy a nyilvánosság bevonásával, és nem négyszemközt tisztázták a helyzetet.

"...Semmi bajom, ha 29 évnyi rádiós beszédhalmazomból épp egy kétperces rész érint téged érzékenyen, azt viszont nem értem, hogy te mint kolléga miért tartod fontosnak, hogy ezt nyílt levélben fogalmazd meg felém. Nem a nyilvánosság riaszt... De te megtaláhattad volna a módját, hogy ezt személyesen elmondd nekem..." - írja a rádiós, aki azért oda is szúrt Lang Györgyinek.

"... Jöhetnék én most baromira felkészülten a te munkásságodat elemezve, hogy mennyi nívótlan, gagyi, olcsó, hatásvadász dolgot találtam, de nem teszem, mert a te közönségednek és a te képességeiddel ez számomra teljesen rendben van. Nincs okom bántani, mert ott és úgy jól van, ahogy van..." - áll a levélben, amiből zárásként azt is megtudhatjuk, Bochkor nem szégyelli magát, és kéri, Györgyi se tegye ezt.

A rádió Facebook-oldalán azt ígérik, kedden részletesen foglalkoznak a levélváltással.

Hír24