Sebestyén Balázst akkor is fizetik, ha nem dolgozik

Az RTL Klub akkor is utalja a havi fixet a műsorvezetőnek, ha éppen nincs képernyőn - írja a Hír24 a Blikk nyomán.

Sebestyén Balázst akkor is fizetik, ha nem dolgozik

Sebestyén Balázs 12 éve igazolt az RTL Klub-hoz, azóta hűséges a csatornához, amit meg is hálálnak neki. Az hagyján, hogy kiemelt bánásmódban részesül és busás gázsit kap, de még akkor is fizetik, amikor éppen nem dolgozik.

"Státuszban vagyok, amiért alapbért kapok. Ezzel fizetik a várakozást, hogy közben ne keressek mást, és ne engedjek egy másik csatorna csábításának. Ez nem volt mindig így. Bizonyítanom kellett, hogy ezt elérjem. Most éppen úgy kapok az RTL-től fizetést, hogy nincs műsorom, de amikor két-három műsorom van, akkor is ugyanazt a pénzt kapom. Őket ismerve, úgysem hagynak sokáig heverni. Nagyon várom már, hogy csatasorba állítsanak, nagyon szeretek ott dolgozni" - mondta Balázs, aki az interjúban ébresztőműsoráról is mesélt.

"Szeretek rádiózni. Komoly varázsa van annak, hogy beleszólsz a mikrofonba, és másfél millió ember hallgatja. (...) A rádiózás nagykönyve szerint a reggeli szórakoztató rádióműsorhoz három ember kell: egy erős személyiségű irányító, aki köré az egész épül, és két untermann, rezonőr, akik tudatosan szembemennek a karmester néha teljesen megosztó kijelentéseivel. Ugyanolyan fontos a szellemi munkájuk, de nem nőnek rá az irányítóra, mert káosz lenne, ami a hallgatót már zavarná. Ez egy rendszer, amelyet megtanultunk működtetni, és imádjuk, ahogy a hallgatók azonosulnak a karaktereinkkel" - tette hozzá a műsorvezető, akit talán legközelebb a Hungary’s Got Talent műsorvezetőjeként láthatunk az RTL-en.

Hír24