Klapkához megint mentőt kellett hívni

Három héten belül, ez már a második alkalom, hogy az üzletember annyira rosszul lett, hogy rohamkocsi érkezett hozzá - írja a Hír24 a Bors nyomán.

Klapkához megint mentőt kellett hívni

Klapka György majd három héttel ezelőtt, otthonában lett rosszul, ami után a mentők infarktusgyanúval szállították a kórházba. Habár az orvosok pihenésre intették, Klapka már másnap telefonos interjút adott, azt követően pedig munkába is állt.

Nyilvánvalóan ezt nem kellett volna, hiszen az aranyember ismét legyengült. Kedden rohammentő ment érte, de akkor már lakását sem volt hajlandó elhagyni.

"Nem kaptam levegőt, fájt a szívem, a tüdőm, majd megevett a fene. A mentősök még újraélesztő készüléket is hoztak, de arra szerencsére nem volt szükség. Viszont összevissza szurkáltak, infúzióra kötöttek, befújtak a nyelvem alá, és megkaptam a diagnózist: nagy valószínűséggel lábon kihordtam egy tüdőgyulladást. A mentősök be akartak vinni a kórházba, de nem mentem, mert az az intézmény, ahova szállítottak volna, nekem nem szimpatikus. Így hát inkább aláírtam, hogy saját felelősségemre otthon maradok" - mesélte Klapka, aki már jobban van, viszont a munkaterápiáról felesége aggodalma ellenére sem akar lemondani.

"Nem tudom, a munkaterápia milyen hatással lesz rám, reméljük, nem lesz nagyobb baj. Van még egy kis fájdalmam, de az egész halált nem veszem komolyan, addig szeretnék dolgozni, amíg élek."

Hír24