Lang Györgyi nekiment a kultúrbunkó Bochkor Gábornak

Az egykor népszerű Bochkor Gábor rádiós műsorvezető a Music FM Önindító című reggeli műsorában egy erőteljes gondolatmenetet fogalmazott meg a japán művészekről, különösen Kobajasi Kenicsiro zeneszerző-karmesterről meg általában a karmesterekről - írja a Hír24.

Lang Györgyi nekiment a kultúrbunkó Bochkor Gábornak

Lang Györgyi nem hagyta szó nélkül Bochkorék mutatványát, és nyílt levelet írt:

„Tisztelt Bochkor Gábor és társai, avagy a ti stílusotokban, hé!

Végtelenül elszomorít, amit hallottam tőletek, nem élőben, hanem elrettentő példaként a Facebookon. Hirtelen azt hittem, hogy a VV valahány, vagy az Éden izé néhány szilikon szereplőjének, roppant nívós beszélgetését hallom. Sajnos nem, a célközönség közt leghallgatottabb reggeli műsor „profi" műsorvezetőit.

Tényleg miben vagytok ennyire profik, pl. a taplóságban? Mi indíttatott titeket egy ilyen bunkó néhány percre? Hogy lehet, hogy a rádiótokban a vezetők azonnal nem kértek meg, hogy távozzatok a mikrofontól?

Nem hiszem, hogy nem értem a viccet – bár a múlt héten ezt a témát is pontosan kiveséztétek, inkább sírni kellett, mint nevetni. Annyira vicces volt nektek egy karmesterverseny, amit megnyert egy japán zseni, hogy majdnem elájultatok a röhögéstől.

Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek, nem lógnátok ki a soha nem tanult gyakornokok közül. Hármatok közül kettő nevet ismerek, de őket is igyekszem hamar elfelejteni.

Gondolom, most miket fogtok rólam „viccelődni", de szerintem Ti inkább szarozzatok, mint dicsérjetek."

A levél végét az énekesnő azzal zárta, hogy "mélységesen szégyelljétek magatokat"!
 


Hír24