Sebestyén Balázsék durván beszóltak Gombos Edinának

A Morning show rádiósai ezúttal is hozták a formájukat; most a várandósan levetkőző műsorvezető fotói mellett nem tudtak elmenni szó nélkül - írja a Hír24.

Sebestyén Balázsék durván beszóltak Gombos Edinának

Gombos Edina Bestben megjelent pucér címlapfotóját igen nagy érdeklődés övezte tegnap, és természetesen a Class FM műsorvezetőinek is volt véleménye a képekről. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri nem rejtette véka alá, hogy nem tetszenek nekik a fotók, amin a TV2 műsorvezetője terhessége utolsó hónapjában, teljesen meztelenül pózol.

A korábban nemi erőszakkal is poénkodó rádiósok ezúttal a kismamán viccelődtek; a műsorban közölték, hogy ők bizony nem szerették volna így látni Edinát. A Bors próbálta megszólaltatni az érintetteket, de Gombos Edina nem kívánta kommentálni a "tréfát", és Sebestyén Balázsék sem nyilatkoztak az ügyben.

Hujber Ferinek persze most is volt véleménye; szerinte nagyon szomorú, ha a kétgyermekes Balázs nem tudja, milyen egy szexi várandós nő. A színész elmondta, felesége hasonló képeit ő a nappali falára akasztotta.

"A legnagyobb kiszolgáltatottság egy nőnek, hogy ilyenkor megváltozik a teste, és éppen ezért annál nagyobb bátorság, hogy felvállalta magát. Követni való dolog" - véli Hujber.

 

Hír24