BALFÉK: A vőlegény nem tudott összeadni két számot, az ara lelépett az esküvőről

Kisétált esküvőjéről egy indiai menyasszony, miután jövendőbelije nem tudott megoldani egy egyszerű matematikafeladványt - közölte pénteken a helyi rendőrség.

A nő azután viharzott ki a szertartásról, hogy párja közölte, 15 meg 6 az 17. Az eset szerdán történt az ország északi részén lévő Uttar Prades állam egyik falujában.

A vőlegény családja megpróbálta visszacsalogatni a menyasszonyt, ám az hajthatatlan volt, mondván, hogy párja félrevezette őt és családját a végzettségével kapcsolatban.

"A vőlegény családja eltitkolta előlünk a férfi szerény műveltségét" - mondta az ara édesapja. "Ezt a feladványt még egy első osztályos is meg tudja oldani" - tette hozzá. A helyi rendőrség közvetítésével a két család visszacserélte az esküvő előtt átadott ajándékokat és ékszereket.

Múlt hónapban egy másik esküvő is váratlan fordulatot vett Uttar Prades államban, miután a vőlegény rohamot kapott és összeesett a helyszínen.

Miközben a férfit, akinek epilepsziájáról mélyen hallgatott a családja, kórházba szállították, az ara megkérte a vendégek egyikét, hogy ugorjon be a helyére és vegye feleségül.

Indiában a házasságok többségét a menyasszony és a vőlegény családja rendezi el. Rövid találkozóktól eltekintve, a párok ritkán ismerik meg egymást a házasságkötést megelőzően.

 

MTI/para