Caramel nagy lagzira készül

Caramel kislánya születésnapján veszi feleségül kislánya édesanyját, Szilvit - derül ki a Story cikkéből. Az énekes elmondta, a helyszín ugyan még nincs meg, de máris gőzerővel készülnek a nagy napra - írja a Hír24.

Caramel nagy lagzira készül

"Szilvivel több vízparti, dombra épült, illetve alföldi létesítményt is megnéztünk, de még nem választottunk. (...) Szilvi hazájában az esküvőket különleges ételkínálat jellemzi, amihez ragaszkodik a leendő anyósom. Az ázsiai ételek mellett töltött káposzta és újházi tyúkhúsleves is kerül az asztalra. (...) Természetesen pap ad össze bennünket, úgy helyes, ha Isten előtt fogadunk egymásnak örök hűséget"- mesélte a magazinnak Caramel, aki azt is elárulta, 150 főre számítanak a lakodalomban.

"Az esküvőnk egy nagy családegyesítés is lesz, Szilvinek anyai ágon rokonai élnek Vietnamban és Kambodzsában is, akikkel még nem találkoztam. Persze nem feledkezem meg azokról sem, akik nap mint nap segítik a munkámat. Számos zenészbarátom is számíthat meghívóra. Radics Gigivel különösen jóban vagyunk, őt biztosan meghívom, csakúgy, mint Pápai Jocit és Oláh Gergőt."

Hír24/Story