Várkonyi Andi elvált volna Bochkor Gábortól

A híradós nehezen viselte, hogy kislányának apja, Bochkor Gábor két évig munkanélküli volt. A kapcsolatuk is majdnem ráment - számolt be róla a Hír24 a Best magazin nyomán.

Várkonyi Andi azt mondja, egyáltalán nem bánja, hogy párja, Bochkor Gábor kevesebbet van mostanában a családdal. Örül neki, hogy visszatért a rádiózáshoz, és most már ő is kenyérkereső. A két évig tartó munkanélküliség ugyanis megviselte őket, a Tények műsorvezetőjének fejében pedig súlyos gondolatok érlelődtek.

"Van a környékünkön egy gyógyszertár, és néha elbeszélgetek az ott dolgozókkal. Az egyik gyógyszerész elmesélte, hogy ő meg volt győződve róla, hogy az alatt a két év alatt, míg Gábor otthon volt, különválunk. Bevallom, néha nekem is volt ilyen gondolatom… Nem tudok hazudni, hogy olyan idilli volt ez az időszak. Örülök, hogy van munkája. Így egészséges, még akkor is, ha hajnalban kell kelnie, rohan, és kevesebbet látjuk egymást. Mégiscsak az a normális, hogy egy férfi dolgozik. Ettől ő is jobban érzi magát, és ez kihat rám is" - mesélte Andi a Best magazinnak.


Hír24