Ezért kopasz Pataky Attila

Az Edda frontembere kezdetben nem akart megválni a hajától, de már belenyugodott a dologba - írja a Hír24 a Bors nyomán.

Ezért kopasz Pataky Attila

A tavaly ősszel megnősült Pataky Attila a közelmúltban érkezett haza nászútjáról, a világ másik feléről.

"Ausztráliában voltunk. Eredetileg Új-Zéland volt a cél, odáig azonban nem jutottunk el. Magyar barátaink vártak ránk odakint.Egyik este még énekeltem is nekik. Csoda jó volt. Másfél hét után szerettünk volna átmenni Új-Zélandra, de hallgattam a megérzéseimre. (...) Öt és fél évünk volt már a kapcsolatban. Úgy voltam vele, hagyjunk időt egymásnak, nézzük meg, hogyan alakulnak a dolgok. Teljes valóságában éli meg velem az életét, és mivel mégiscsak vannak ebben a háromdimenziós létezésben szabályok, hagyományok, ezért úgy gondoltam, hogy a legerősebb földi köteléket, a házasságot kínálom fel a szerelmemnek" - mondta az Edda frontembere, aki életének egy másik állandó elemére, a hajviseletére is kitért a beszélgetésben.

"Negyvenéves koromban még volt egy foncsikszerű maradék hajam, aztán egy húsvéti locsolkodás után édesanyám fodrász barátnője néhány közösen elfogyasztott pálinka után csak annyit mondott: végezzünk a maradék hajaddal, sokkal szebb leszel! Aztán másnap riadtan ébredtem: jézusom, mit tettem, vége a pályafutásomnak! De elárulom, a rajongók tojtak rá. Az érdekelte őket, hogyan és mit énekelek. Másnaponta borotválom, nekem jó, tisztaságérzetet ad" - tette hozzá.

Hír24