Molnár Anikó évekig másnaposan ébredt

Az egykori Nagy Ő négy éven át gyötrődött, ami munkájára is rányomta a bélyegét, annak ellenére, hogy már hosszú ideje távol tartja magát az alkoholtól - idézte Anikót a Hír24.

Molnár Anikó évekig másnaposan ébredt

Molnár Anikó ismét fogyásáról beszélt a kamerák előtt, az utóbbi hónapokban ugyanis 17 kilótól sikerült megszabadulnia. Azt is elárulta, hogy teljesen kizárta a cukrokat az étrendjéből, hiszen egy állapotfelmérés során kiderült, hogy önsörfőző-szindrómában szenved.

"Ha cukrot eszem, legyen az bármilyen, a szervezetem alkohollá alakítja át, ami után a másnaposság tüneteit produkálom. Gyakran volt, hogy már fejfájással ébredtem, de figyelmeztettek, hogy ennek hosszútávon komoly következményei is lehetnek, hiszen károsodhat a májam. Pedig nyolc éve egyáltalán nem iszom alkoholt, még szilveszterkor is csak kölyökpezsgővel koccintok, hiszen a pánikbetegségem miatt olyan gyógyszert szedek, ami mellett tilos alkoholt fogyasztani" - mesélte a Fem3Caféban Anikó, aki migrénjei miatt szinte már vakon is megtanult tetoválni.

"Négy évig szenvedtem fejfájástól, heti 3-4 alkalommal nyomtam magamba a fejfájás csillapítót, mert nem tudtam anélkül létezni. Migrénaurám volt, azaz vakfoltos volt a látásom és cikázott a szemem, amivel nagyon nehéz volt elvégezni a munkámat."

Hír24