Beyoncé édesanyjával társalgott Radics Gigi

Radics Gigi még január közepén utazott családjával Amerikába, hogy kipihenje a tavalyi év fáradalmait - olvasható a Hír24-en.

Beyoncé édesanyjával társalgott Radics Gigi

Az énekesnő azóta rendszeresen beszámol rajongóinak a programokról, amelyeken részt vesz. Ezek közül az egyik legkülönlegesebb néhány napja zajlott.

"Egyszerűen csodálatos volt Stevie Wonder koncertje! Olyan meglepetések értek folyamatosan, hogy nem hittem a szememnek! Tudtam, hogy lesz még néhány világsztár ezen a koncerten, ugyanis Steviet ünnepelték! De, hogy a legnagyobb kedvenceim voltak ott, egyszerűen hihetetlen! Életem legszebb napja volt a mai. Elsőként lépett színpadra az én példaképem, Beyoncé! Úgy, hogy nem tudtam róla, ott szembesültem a dologgal" - írta Gigi közösségi oldalán.

Ezután azt is elárulta, hogy alkalma nyílt személyesen is szót váltania kedvence édesanyjával: "Az est ráadásaként miután vége volt a csodálatos koncertnek, kifelé jövet véletlenül találkoztam Beyoncé édesanyjával, Tinával! Elmondtam neki, hogy a Lánya a legjobb! Nagyon aranyos volt! Hatalmas élmények értek ma! Köszönöm Istenem!"

Hír24