Johnny Depp feleségül vette Amber Heardöt

Johnny Depp hollywoodi sztár feleségül vette menyasszonyát, Amber Heard színésznőt - adták hírül a helyi lapok.

Johnny Depp feleségül vette Amber Heardöt

A polgári szertartást kedden tartották Los Angelesben az 51 éves színész hollywoodi otthonában. Depp már 2012-ben eljegyezte a 28 éves színésznőt, kapcsolatukat néhány nappal a sztár magánszigetén tartandó ünnepség előtt tették hivatalossá - olvasható a People című amerikai hetilapban.

A háromszoros Oscar-jelölt sztár és Amber Heard a Rumnapló című film forgatásán találkoztak 2011-ben, a színésznő a Majd meghalnak Mandy Lane-ért (2006) és Zombieland (2009) című filmekben vált ismertté.

A Karib-tenger kalózai sztárjának ez a második házassága, az elsőt Lori Anne Allison színésznővel kötötte 1983-ban, két évvel később elváltak. Ezután Deppnek több filmsztárral volt hosszabb-rövidebb kapcsolata, köztük Jennifer Grey-jel és Winona Riderrel, akit feleségül is kért.

Kate Moss brit szupermodell négy évig volt a menyasszonya, mielőtt Vanessa Paradis francia színész-énekesnővel találkozott volna. A pár 14 évig, 1998-tól és 2012-ig élt együtt, két gyerekük született, Lily-Rose és John Christopher.

Depp és új felesége a hétvégén a 2004-ben vásárolt Little Hall's Pond Cay szigeten látja vendégül a családtagokat és a barátokat.

MTI/para