Hujber Ferenc: Jártam a pokolban

Hujber Feri szervezete még szilveszterkor omlott össze; napokig küzdöttek az életéért egy budapesti kórház intenzív osztályán. Később Cynthia, a színész gyermekeinek édesanyja arról vallott, hogy nagyon aggódik kórházban fekvő férjéért, és azt is elárulta, nem árasztják el párját ajánlatokkal - írja a Hír24.

Hujber Ferenc: Jártam a pokolban

Azóta a színész már otthon van, sőt újra színpadra is állt, ahol vastapssal köszöntötték a nézők. Blikknek adott interjújában visszaemlékezett a nehéz időszakra, és megdöbbentő dolgokról is mesélt.

"Szerencsére most már teljesen visszajött a hangom, és egyre jobban vagyok. Kezd jó irányt venni az életem. Meglepődtem azon is, hogy az emberek mennyire aggódnak értem. Megmondom őszintén, eddig azt gondoltam, hogy ha meghalnék, a kutyát sem érdekelné. Ehhez képest rá kellett döbbennem, milyen sokan szeretnek. Sorra jöttek az érdeklődő, aggódó üzenetek. Nem tagadom, ez lelkileg sok erőt adott. Olyan dolgok történtek velem, amit sokan talán el sem hisznek... Január elején, negyedike és hatodika között kétszer is meghaltam. A keringésem egyszerűen összeomlott. Újra kellett éleszteni, és ekkor – sok emberhez hasonlóan – nekem is volt halálközeli élményem. Voltam „odaát". Nem akarok erről nagyon részletesen beszélni, mert egyszer szeretném megírni a teljes történetet, de tudom, hogy a pokolban voltam, és nem a mennyországban. Azt érzem, hogy most már nagyon jóban vagyok a halállal" - mondta el Hujber, aki nagyon hálás feleségének; neki és magának is megígérte, hogy ezentúl sokkal jobban figyel majd az életmódjára.

Hír24/Blikk