Kis híján haláleset történt Varga Viktor családjában

Varga Viktor és édesapja már kiutazásuk előtt izgatottan meséltek arról, hogy az ázsiai világ legveszélyesebb pontjait is szeretnék felfedezni. A kalandorok ehhez mérten vették az akadályokat, és nem gondolták, hogy baj lehet abból, ha felmásznak egy vízesést övező sziklára. A vakmerőség azonban majdnem tragédiába torkollott, János megcsúszott, és a sziklaszirteknek csapódva zuhant a vízbe - írja a Hír24 a Blikk nyomán.

"Egyik pillanatról a másikra történt minden. Apa rosszul léphetett, és egyszerűen leesett a szikla­peremről. De nem zuhant nyílegyenesen a mélybe, hanem egymás után vágódott neki a sziklafalból kiálló, éles köveknek, majd végül beleesett a vízbe. Iszonyú volt végignézni, ahogyan esik lefelé, ahogy tehetetlen rongybabaként vágódik neki a szikláknak. Nagyon megijedtem. A legrosszabb az volt az egészben, hogy nem tudtam segíteni neki" - kezdte az új románcra találó Viktor a Blikknek.

"Lélekszakadva rohantam lefelé, azt sem tudom, hogy értem le épségben azon a meredek, csúszós kőrengetegen. Csak mentem, és kiabáltam édesapámnak, hogy jól van-e. Nem tudom elmondani, milyen megkönnyebbülés volt, amikor láttam, hogy evickél ki a vízből. Bekötöttük a sérülését, és azóta jegelem a fájó részeket. Visszagondolva meglehetősen ijesztő, hogy egyik pillanatról a másikra megtörténhet a baj, ráadásul az otthonunktól több mint tízezer kilométerre" - gondolkodott el a baleseten az énekes, amit édesapja ezúttal egy bordatöréssel megúszott.


Hír24