Börtön vagy pénzbírság közül választhat a Rising Star énekese

Az osztrák állampolgárságú, Palmer Izsák megfeledkezett sorkatonai kötelezettségéről, aminek komoly következményei lehetnek - írja a Hír24.

Börtön vagy pénzbírság közül választhat a Rising Star énekese

A Rising Star örök energiabombaként robbantó versenyzője, Palmer Izsák elég felelőtlenül viselkedett, amikor félvállról vette besorozását. Már csak néhány napja van, hogy rendezze az ügyét, különben hatalmas pénzbüntetést kell megfizetnie, de akár börtönbe is kerülhet, mivel az osztrák hatóságok nagyon komolyan veszik a sorkatonaságot.

"Valóban kaptam egy értesítőt, őszintén bevallom, nagyon megijedtem. Összetett a történet, de az a lényeg, hogy ha nem jelenek meg, akkor vagy 4000 eurós büntetést kell fizetnem, vagy előállítanak. Tavaly év elején már érkezett egy behívó, egy alkalmassági felmérésen voltam is, de aztán nem intéztem tovább az ügyeket, nem vettem elég komolyan, hiba volt. Remélem, hogy sikerül megoldani a helyzetet, és folytathatom a Rising Start, nem kell katonának állnom" - mesélte Izsák a Borsnak.

A bécsi srácnak emiatt zenei karrierje is veszélybe került, de a TV2 bízik benne, hogy Palmernek megoldódik a helyzete, és folytatni tudja a versenyt, ami a következő adásban új kihívások elé állítja az énekeseket.

"A csatorna bízik benne, hogy Izsák Rising Starban való szereplése nem kerül veszélybe, mi teljes mértékben számítunk rá" - mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.


Hír24