Boros: Bochkor egy műveletlen ember!

Műveletlennek nevezte egykori társát Boros Lajos! A rádiós tegnap reggel a Morning Show vendége volt azzal a témával kapcsolatban, hogy Kínában betiltják a szóvicceket - írja a Blikk.

Boros: Bochkor egy műveletlen ember!

Mivel Boros nagy kedvelője az efféle vicceknek, sőt ő maga is gyakran elsüt ilyeneket, Balázsék őt faggatták. A beszélgetésből kiderült, az egykori rádiós a kollégáit korábban az őrületbe tudta kergetni szóvicceivel, de Boros szerint csak azért, mert nem értették, vagyis műveletlenek voltak.

"Nekem a szóviccek Karinthyig nyúlnak vissza, Magyarországon ennek nagy hagyománya van. Én azon az iskolán nevelkedtem, alkalmazom a tanultakat. Bochkort pedig azért neveztem műveletlennek, mert ő Németországban nőtt fel, ott végezte az iskoláit, sokkal inkább képben van az európai irodalmat, kultúrát, mint a magyart illetően" – magyarázta utólag a Blikknek Boros Lajos, aki azt is hozzátette, sikeres műsoraik Bochkor Gáborral mindig is a kettőjük között lévő  ellentétre, különbözőségre épültek.

"Olyan ez, mint a fában az intarzia. A sötét és a világos színek által a minta akkor jön ki igazán, ha egymás mellé rakják őket. Na, mi is ilyenek voltunk, persze kettőnk közül ő volt a sötét" – mondta nevetve Boros. A műsorvezető azt is hozzátette, Bochkorral tökéletesen működtek kollegaként, mára viszont már nincsen kapcsolatuk.

"Ő dübörög éppen, én pedig nyugdíjas vagyok, aki hobbiból csinálja, amit csinál, illetve csináljuk ketten a Vogával" – zárta rövidre Boros Lajos. Való igaz, hogy amíg Boros Lajos a Class FM reggeli műsorában vendég volt, Bochkor Gábor műsorvezetőként ült a Music FM Önindítójában, így nem is hallhatta, ahogy egykori kollégája éppen a műveltségét kérdőjelezi meg.

"Kicsit erős túlzásnak tartom, ha Boros Karinthy hasonlítja magát, de ő tudja. Abban viszont teljesen igaza van, hogy én nem itthon jártam iskolába, német nyelven folytattam a tanulmányaimat. De ez nem bántó számomra, ettől nem sértődöm meg Lajosra, mi valóban állandóan hecceltük egymást, és azt hiszem, ez így is marad" – mondta Bochkor Gábor.


(blikk.hu)