VV7: Csöcsörészéssel indult az első este

A Való Világ első hat játékosa hatalmas bulival ünnepelte a beköltözést, a fiúk pedig azonnal fogadást kötöttek, hogy ki lesz a villa csődöre - írja a Hír24.

VV7: Csöcsörészéssel indult az első este

Mi mással kezdődhetett volna a VV7 játéka, mint lerészegedéssel és egy húspiacra emlékeztető helyzetfelméréssel. A srácok azonnal nyomulni kezdtek, ki így, ki úgy, de megfogadták, hogy közös célért küzdenek, és mihamarabb megfektetik a lányokat.

VV Dennis, aki a hétvégi élő showban szakított barátnőjével, VV Fannival közölte, hogy bejön neki. Ugyanakkor a magát értelmiséginek beharangozó VV Dani is az oroszlánysörényű lányra hajtott. VV Laci már beköltözése előtt is elmondta, hogy olyan testtel, mint az övé, bárkit megkaphat, és ezt a villatársainak sem felejtette el elmondani. A macsó a szilikoncsoda, VV Dóri után tepert és annak rendje és módja szerint végig is nyalogatta a melleit a jakuzziban.

Dóri mondjuk egyáltalán nem volt szégyenlős, meztelen fürdőzését az összes játékos végignézte. A szőkeség VV Vikcsuval beszélte ki a kanos pasikat, a társalgás pedig akkor emelkedett igazi magasságokba, amikor Vikcsu sajátos stílusában közölte Dórival, hogy valójában ő is jó csajnak tartja: "Ha pasi lennék, én is a szádba raknám a farkam." Aztán eljött az éjszaka, a villalakók pedig nyugovóra tértek és Vikcsu véletlenül Dennis és Laci közé keveredett, akik mintegy búcsúzóul megcsöcsörészték.

 Ma este aztán újabb versenyzővel bővült a villa. Megérkezett Erdélyből VV Edina, akinek tájszólásán már várjuk, hogy elkezdjenek élcelődni a többiek. A lány még a beköltözés előtt elmondott magáról minden fontosat. Például, hogy állandóan beszél és konfliktusokat gerjeszt, mert nem bírja az unalmas helyzeteket, és az is kiderült, hogy egy olyan pasi kell neki, akinek beteg az elméje, mert csak az elégíti ki az igényeit.

Hír24