„Szexkönyvet“ írt ByeAlex

Ma jelenik meg a nemrég a TV2-nek beszóló ByeAlex új könyve. Az Özséb című kötet a szerző szerint egy trágár és perverz szexkönyv, amely ironikus és szórakoztató is. Ugyanakkor flozofikus és igazságosztó, de mégis a legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziákat jeleníti meg - írja a Bors.

„Szexkönyvet“ írt ByeAlex

"Hanyag mozdulattal kilépett az alsónadrágjából, és masszírozni kezdte a péniszét. Napok óta pornót nézett, mert ilyenkor többször is hatalmasakat tudott lövellni, és azt nagyon bírta" - írja például az egyik, a Blikk által idézett részben Alex, aki a kötetet civil nevén, Márta Alexként jegyzi.

"Attól hogy nem beszélünk róla, még ugyanúgy szexelünk, sz..runk, vagy éppen maszturbálunk. Pofátlanul hétköznapi dolgokról szerettem volna írni, melyeket sajnos még ma is tabuként kezel a társadalom. A szókimondó hangvétel mellett pedig ott van egy filozofikus eszmefuttatás is Özséb részéről, melyben az élet nagy kérdéseire próbál választ találni. (...) Bevallom, több tini is érdeklődött már a könyvem iránt, akiket le is beszéltem arról, hogy megvegyék a regényem. Persze ettől még olvashatják, de úgy vélem, Özséb karaktere még mindig kevésbé káros, mint néhány valóságshow-szereplő viselkedése a tévében. Egyébként nem az én dolgom felnevelni a gyerekeket – azt meghagyom a szüleiknek" - nyilatkozta a mai Borsnak a zenész.

Bors