Kiderült a titok - ezért lát Pataky Attila ufókat!

Jó ideje hangoztatja az Edda frontembere, hogy közvetlen vonala van a földönkívüliekhez, de eddig nem árulta el, miért. Most elmondta! - olvasható a Kiskegyeden.

Többen állítják, hogy kapcsolatban állnak űrlényekkel, akik hol szürkék, hol kékek, hol nagy, mandulavágású szemük van, hol pedig magasak és hosszú végtagokkal rendelkeznek. Pataky Attila egy ideje már mondogatja, hogy rendszeresen találkozik földönkívüliekkel, de most már olyan szintre jutottak, hogy Miamiban, egy kávézóban is cseveg velük!

Persze, nem csak úgy véletlenül találtak rá az űrlények annak idején az énekesre, egy baleset miatt került velük kapcsolatba. "Tizenkét éves koromban kezdődött. Egy villám becsapott mellém és akkor elájultam, majd azt láttam, hogy nagy, szürke szemű dokik segítettek nekem és pálcával hoztak vissza engem." - mesélt első emlékéről a Blikknek Pataky, aki nemrég vette el párját. 

Miamiban egy kávéház teraszán két űrlénnyel találkozhattam, akik itt vannak, itt élnek, léteznek ebben a formában, ahogy én találkozhattam velük, és az egy elképesztő, fantasztikus élmény volt számomra. Nagyon sok mindenben megerősítést kaptam, kérdezhettem, és ez nagyon nagy dolog. Természetesen fejben kommunikáltunk, ahogy illik. Kérdezhettem, és azokra a dolgokra, amiket én örökérvényűnek gondoltam, vagy szeretném gondolni, azokra megerősítést kaptam, hogy az bizony úgy van. Az univerzum váltópénze a szeretet és a vonzás törvénye működik. És a karma végtelen igazsága rendet rak örökre." - állítja Pataky Attila.


(kiskegyed.hu)