Pechsorozaton van túl Caramel

Az énekesnek nem volt szerencséje a minap. Gyermekének édesanyját szerette volna kisegíteni, de nehezebb volt, mint gondolta - írja a Hír24.

Pechsorozaton van túl Caramel

Caramel kedvese, Szilvi augusztus 28-án adott életet első közös gyermeküknek, a fiatal anyuka mindennapjait tehát a kicsi gondozása teszi ki azóta. A vietnámi származású lány szeretett volna egy kis időt magára szánni, ezért elindult a fodrászához, de nem úgy sült el, ahogy tervezte. Párját kellett ugrasztania egy malőr miatt.

"Mai napom elég érdekesen alakult. Reggel benzines kannával szeltem át a várost, ugyanis életem párja elfelejtett tankolni, és természetesen kifogyott a benzin. Felhívott, hogy gáz van, és én természetesen neki vágtam a nagy kalandnak. Otthonról elindultam lóhalálában, hogy megtöltsem a szomjas járművet. Nem kis feltűnést keltettem a belvárosban egy gyönyörű 5 literes kannával a kezemben. Látnotok kellett volna az emberek arcát! Végülis megoldottam a dolgot. Hogy teljes legyen az öröm, sikerült defektet is kapnom hazafelé menet! Asszem holnap metrózom" - mesélt a kalandos kocsikázásról Caramel közösségi oldalán.

Hír24