Caramel kampányba kezdett

Caramel a Roma Polgári Tömörülés mellett kampányol a kisebbségi önkormányzati választásokon. Azért kéri nekik az emberek szavazatát, mert bízik bennük és jól ismeri őket - lévén keresztapja a szervezet elnöke - írja a Blikk.

Caramel kampányba kezdett

"Félig roma vagyok, félig magyar. Mindkét kultúra fontos számomra, és szeretném, ha békében tudnánk együtt élni. Azt hiszem, hogy nincs akkora probléma, mint ahogy azt sokan próbálják elhitetni, de nem szabad tagadni az ezzel kapcsolatos feszültségeket sem. Amikor pedig meghallom, hogy „cigánybűnözés" röhögnöm kell. Nincs olyan, hogy cigánybűnözés, a bűnnek nincs színe" - mondta a Blikknek a Megasztár-győztes énekes, aki bevallotta, hogy már őt is érték atrocitások bőrszíne miatt.

"A mélyszegénységből nehéz kitörni. Én szerencsés vagyok, hogy támogatni tudom a családomat, az édesanyámat, a húgomat, a nővéreméket. Törökszentmiklóson élnek, ahol nincs munkalehetőség. Én tartom el őket, de örülök, hogy megtehetem. Nem szégyellem, honnan jöttem, és szeretném, ha a kislányom, aki roma, magyar, vietnami és francia felmenőkkel bír, megismerné a különböző kultúrákat. Jó lenne, ha egy olyan világban élhetne, ahol nem a bőrszíne alapján ítélik meg..." - tette hozzá Caramel, akinek lassan másfél hónapos a kislánya.

Blikk