Átok ül Bajor Imre éttermén?

A Kicsihuszár helyén hamarosan megnyíló új étteremmel meggyűlt a bajuk az új tulajdonosoknak. Annak idején Bajort is csődbe vitte - írja a Hír24.

A nemrég elhunyt Bajor Imrének idén márciusban jóval áron alul sikerült megválnia az egykori Kicsihuszártól, állítólag százmilliót is bukott az üzleten. Az étterem másfél évvel a nyitás után becsődölt, és az új tulajdonos eleinte szintén nehezen boldogult vele a nem várt hibái miatt. Giczi Andor konyhafőnök vette kézbe a helyiséget, és az átadás azért csúszik még mindig, mert újabb és újabb problémák adódtak a felújítás során.

Giczi az alapokról volt kénytelen kezdeni az építkezést, ugyanis olyan rossz állapotban volt a Kicsihuszár. A szomszédok elárulták, évekig használatlanul állt a pincehelyiség, Bajor négy évig közös költséget sem fizetett, ezért az új tulajnak meggyűlt a baja például a penésszel, mivel többször is beázott a helyiség, emiatt egy időben áram sem volt.

"Sajnos még alaprajzot sem tudtunk beszerezni, ezért azt sem tudtuk, hogy hol milyen csövek futnak. Nagyon sok munkánk van benne, mert valóban rengeteg nem várt kellemetlenség lassította a munkálatokat. Szívünk, lelkünk benne van az étteremben, nagyon várjuk már, hogy kinyissunk. Fúziós konyhánk lesz, ami azt jelenti, hogy az olasz ízvilág keveredik majd a magyarral" - ígérte a Blikknek Giczi.


Hír24