Megszületett a magyar híresség első gyermeke

Mádai Vivien közösségi oldalán jelentette be a várva várt hírt. Hosszú vajúdás után, vasárnap este megszületett a kis Zénó, akit szülei már hatalmas izgalommal vártak - írha a Hír24.

Megszületett a magyar híresség első gyermeke

"Kedves Barátaink, elképesztő sok üzenet és kedves érdeklődés után, tegnap este 2014. 09. 14.- én 19:23 kor megérkezett a kisfiúnk Zénó 3470 grammal és 53 cm-rel. Hihetetlen és egyben tényleg a világ legjobb érzése. A körülményekhez képest mindenki jól van, bár kicsit hosszúra sikeredett (19 óra), de ezért a kis csodáért, bármire képes az ember. Köszönjük, hogy velünk együtt örültök" - írta a szőke műsorvezető.

Vivien álma ezzel valóra vált, hiszen mindig is családra és gyerekekre vágyott. A 25 éves tévés már túl van egy váláson, de új vőlegénye és immár kisfia mellett nem gondol a rosszul sikerült kapcsolatra, csak úszik a boldogságban. Vivi azért is örülhet, hogy végre karjaiban tarthatja kisfiát, mivel terhességét a kelleténél jobban túlaggódta, még egy speciális gépet is beszerzett, amivel ellenőrizhette magzatát.

Hír24