Dopeman már az Eurovízióra készül

A botrányos rapper azt tervezi, hogy jelentkezik az Eurovízió hazai válogatójára, A Dal című műsorba - írja a Hír24.

Dopeman már az Eurovízióra készül

Annak ellenére, hogy Dopeman ellen jelenleg is nyomozás folyik, miután tavaly a Szolidaritás tüntetésén megrugdosta Orbán Viktor szobrának a fejét, sőt vádpontjaihoz azóta még egy nemzeti jelképgyalázást is hozzácsaptak, nem gondolja, hogy távol kéne tartania magát a köztévé versenyétől.

A szókimondó rapper VV Bécivel indulna, a színpadi képbe pedig jó néhány rúdtáncos lányt képzel el, akiket az Eurovízió nemzetközi versenyére is kivinne, ha úgy alakul. Dopeman azonban úgy érzi, az MTVA nem fogadja majd szívesen nevezését rendőrségi ügye miatt, habár megjegyezte: "Tavaly Kállay-Saunders Andrást engedték versenyezni" - mondta a Blikknek. Köztudott, hogy Kállay-Saunders ellen a műsor alatt is rendőrségi eljárás volt érvényben súlyos testi sértés miatt.

A napilap az MTVA-t is felkereste az ügyben, hogy kiderítsék, van-e esélye Dopemannek a szereplésre, de a hivatalos válaszból, ez egyelőre nem derült ki: "A Dal 2015 versenyszabályzatát és versenyfelhívását október elején hozza nyilvánosságra az MTVA. A versenyen való részvételt kizáró tényezők is itt lesznek feltüntetve, kérjük szíves türelmét a dokumentum publikálásáig."

Hír24