Karatézva reklámoz sört Jean-Claude Van Damme

A ráncai ellenére, úgy látszik, még mindig kapható a harcművészetekre Jean Claude Van Damme. Az 53 éves színész egy új sörreklámban ujjatlan farmeringben, puszta kézzel épít jégkocsmát egy hóval borított hegyi tájon - olvasható a HVG-n.

Karatézva reklámoz sört Jean-Claude Van Damme

A zord körülmények ellenére a Bundesliga-frizurás Van Damme elszántan fűrészelgeti a jeget, és a munka végeztével mindennél jobban esik neki a sör, amiért az egész cécót csinálta.

Van Damme-ot nem érdekelte a hideg, nem érdekelte a tél, addig nem nyugodott, amíg össze nem tákolt a hegy tetején egy jégkocsmát „Coors Light Ice Bar” felirattal. Még kocsira sem volt szüksége, hogy az építőanyagot a magasba vigye, elég volt a jégszánkót a mindennél erősebb, dúsabb és fényesebb hajkoronájához kötöznie. Így ráadásul szabadon maradhatott a két keze, amelyekkel felmarkolhatott két másik emberes jégtömböt.

Odafent szerszámokra se volt nagyon szüksége, minden jégtéglát ügyesen formára karatézott. Az ujjával pedig simán meg tudta fúrni a jeget, még az áramot sem pazarolta. Fűrészt, gyalut és a középkorra emlékeztető láncos emelő szerkezetet azért használt, viszont eközben egyáltalán nem fázott a letépett ujjú farmeringében.

Pikk-pakk összedobta a kis jégkocsmát, hogy végre kedvenc sörét, a Coors Lightot ihassa. A reklámhoz komponált zene is rendkívül stimuláló. Egyedül Van Damme ráncai nem idézik a 80-as éveket.

HVG