Kóbor János is megszólalt Benkőék megverése ügyében

Az Omegások és a taxisofőr közti incidensről, és a nem várt békülésről mesélt az együttes frontembere.

Kóbor János is megszólalt Benkőék megverése ügyében

Kóbor János szerint a taxitársaság nem véletlenül küldött egy erősebb férfit két zenésztársáért a sokat emlegetett éjszakán. Az Omega együttes frontembere a Borsnak mesélt.

"Remélem, ma este végre pont kerül ennek a méltatlan ügynek a végére, amelyen, úgy látom, Ciki sajnos még nem tette túl magát. Ő a mai napig nem képes megérteni, Laci miért békült a taxissal. Már csak azért sem érti, mert ő egyszer sem nyilatkozott a taxis ügyről, Laci viszont nyilvánosan tajtékzott, s most békejobbot nyújt" - mondta el Kóbor az együttes tagjainak jelenlegi hangulatáról, aminek alapja Benkő és a taxis békülése volt. Ciki - aki súlyosabban sérült és már feljelentést is tett - úgy érzi, zenésztársa cserbenhagyta a taxisofőrrel való békülése során.

"Én biztosan nem tudtam volna ilyen helyzetbe kerülni. A tatai koncertünk után történt az incidens. Én egyenesen a Balatonra utaztam, míg Ciki és Laci a helyi polgármesterrel egy fogadásra ment. Fél négy körül hívták a taxit. El tudom képzelni, hogy milyen feldúlt állapotban voltak a hosszú várakozástól, és hogy milyen hangnemben folyt a vitájuk a taxitársaság telefonosával. Szerintem nem véletlen, hogy a diszpécser egy izmos, nagydarab embert küldött értük, már érezhette, hogy hibáztak a negyvenperces várakoztatással" - mesélte az énekes, aki azt is elmondta, kétórás koncertjükre "cseredobossal" is készültek a sérült Debreczeni Ferenc mellé, de Ciki szerencsére végig tudta zenélni a show-t.

Hír24