Radics Gigi milliókat tehet zsebre

Az énekesnő még a nagykorúságot sem érte el, mégis havi egy millió forintot is megkeres munkájával, ami egyben a szenvedélye is - írja a Hír24.

Radics Gigi milliókat tehet zsebre

Radics Gigi és édesanyja Gigi Production néven hozott létre 2012-ben egy céget, mellyel az énekesnő tevékenységét menedzselik. Mivel Gigi még nem töltötte be a 18. életévét, ezért csak résztulajdonos, mégis ő lett a családfenntartó. A Blikk információi alapján, a Kft. a tavalyi év során közel 14 millió forintot hozott össze, ami szép teljesítmény egy 17 éves lánytól, habár az is igaz, hogy Gigi sokat tett azért, hogy beérjen a sikere.

A Megasztár győztesének már nyolc éves korában zenekara volt, amivel ingyen fellépéseket vállaltak az ismertség reményében. Két klipje és egy kislemeze is készült akkoriban, de nem hozott eredményt. Gigi aztán 12 évesen jelentkezett először a Megasztár 4-be szintén nem sok sikerrel. A következő szériában már tovább jutott, de csak a tehetségkutató hatodik évadában ért fel a csúcsra, azóta viszont egyre nő a népszerűsége és minden bizonnyal a vagyona is.

Mindezek ellenére Gigi megmaradt egy szerény és kedves lánynak, aki a párválasztásról is komolyan gondolkodik és dalaiban is igyekszik fontos témákat feldolgozni.

(Hír24)