Komoly műtéten van túl Pikali Gerda

A színésznő mankóval és segítséggel tud csak közlekedni, miután több évnyi halogatás után végre rászánta magát térdműtétjére - írja a Blikk.

Komoly műtéten van túl Pikali Gerda

Pikali Gerda fájdalmai már elviselhetetlenek voltak az utóbbi időben, a színházi évad végét is már csak injekciókkal tudta végigcsinálni.

"A londoni vakációnk után estem át egy régóta tervezett, de már halaszthatatlan műtéten. Sajnos nagyon régen a keresztszalag elszakadt a bal térdemben, ezért egyre gyakrabban kiugrott a térdkalácsom, majd a porc is levált róla. Először a Mágnás Miska című operettben, tíz éve tettem vissza a saját térdemet a helyére, hogy végig tudjam csinálni az előadást. Egyre gyakoribbak lettek a fájdalmas mozdulatok, ennek ellenére kivártam a színházi évad végét. Igaz, már csak a térdkalács alá beszúrt injekciókúrával tartottak talpon" - mesélte Gerda a Blikknek.

A színésznő, aki az őszi szezonra nem kapott új munkákat még csak tanulja a járást a mankóval, de párja, Rékasi Károly is sokat segít neki.

"Mivel az elszakadt keresztszalag a térdemnél felszívódott, pótolni kellett, a lábamból vettek ki egy índarabot. Alig látszik a műtét helyén egy karcolásnyi heg. A kórház utáni első nap azonban nehéz volt, Karcsi az ölében vitt fel az emeletre, s meg kellett tanulnom mankóval lépcsőzni."

Blikk