Demjén Ferenc cáfolja a róla szóló pletykákat

A zenész megromlott egészségügyi állapotáról szóltak a hírek mostanában, ám Demjén határozottan tagadja, hogy bármi problémája lenne - írja a Hír24.

Demjén Ferenc cáfolja a róla szóló pletykákat

Demjén Ferenc megelégelte, hogy a bulvármédia nem létező betegségein vagy alkoholizmusán csámcsog. Szerinte rendszeresen kiforgatják a szavait és ok nélkül gyanúsítják meg valótlan állításokkal.

"Az alkohol az nálam állandóan téma, ha valaki meglát az egy kilométeres körzetemben egy sörös dobozt, akkor én már abban a pillanatban alkoholista vagyok. Most megint egy hasonló ügybe estem bele saját hibámon kívül. Felhívott egy újságíró, hogy a hogylétem felől érdeklődjön, mire elmondtam neki, hogy minden évben eljárok orvoshoz kivizsgáltatni magam, de semmi problémám nincs, teljesen egészséges vagyok. Erre a cikkben az jelent meg, hogy súlyos beteg vagyok és állandó orvosi felügyeletre van szükségem, ami miatt rettegek a színpadra állni" - mesélte a 8:08 Minden Reggel műsorában Demjén Rózsi, aki akár másfél milliót is leakaszt egy-egy fellépésért.

Hír24