Palik Lászlóék Argentínában élnek

A legújabb információk szerint a Marsi-Palik házaspár Argentínában telepedett le. Azt még nem tudni, végleges lesz-e az ott-tartózkodásuk - írja a Kiskegyed.

Palik Lászlóék Argentínában élnek

Marsi Anikóról és Palik Lászlóról nem sokat lehetett hallani mostanában, csupán annyit, hogy külföldre költöztek, és nemigen tartják a kapcsolatot régi barátaikkal. A Kiskegyed most megszólaltatta a pár egyik üzletfelét, aki pontosabb információkkal is szolgált.

"Elképzelni sem tudom, hogy miért pont Dél–Amerika mellett döntöttek, de Laciék már hónapok óta Argentínában vannak. Persze, a családfőnek azért elég gyakran haza kell járnia, mert több üzleti érdekeltsége is ide köti. Ráadásul a hírekkel ellentétben azért több emberrel is tartják a kapcsolatot. Anikó például régi jó barátnőjével, Holló Mártival. De tény, hogy erősen leszűkítették mindketten a baráti körüket. Már csak olyan régi cimborák tudnak róluk érdemi dolgokat, akikkel szemben Laciéknak töretlen a bizalmuk, és biztosak lehetnek abban, hogy semmit nem fecsegnek ki az életükről" - meséli az ismerős, aki arról is beszélt, hogy a páros nagyobb gyermeke, Vilmos iskolás korba ért, tehát hamarosan el kell dönteniük, hol kezdje meg a kisfiú a tanulmányait.

"Úgy tudom, hogy egy év halasztást kértek az iskolában. Így még szeptemberig eldönthetik, hogy hazajönnek-e őszre, vagy pedig a most nyolcéves, elsőszülött fiú külföldön fogja elkezdeni az iskolát.  Ez utóbbi döntés azt is fogja jelenteni, hogy a család végérvényesen Argentínában telepedik le, aminek érthető módon az itthon maradt családtagok nem nagyon örülnének."

Kiskegyed