Amerikai fiatalok példaképe lett Dopeman

A világ minden tájáról kapja a leveleket, legutóbb Michiganből írták meg neki, hogy példakép lett - írja a Hír24.

Amerikai fiatalok példaképe lett Dopeman

Dopeman nem erőlteti a külföldi karriert - persze nem bánná, ha világsztár válna belőle -, ennek ellenére több megkeresést is kapott már a világ minden tájáról. Legutóbb egy amerikai fiatalember írta meg neki, hogy őt tekinti példaképnek.

"Itt hallgattam először a zenédet, és nagyon adtam. Tetszik, hogy amit mondasz az szívből jön (legtöbbször b*zdmeg). Igazi hip-hopt csinálsz, én már csak tudom, mert amcsi vagyok. Sokszor látok fiatal magyar hiphopos arcokat, de ők csak csicskák, akik úgy tesznek, mintha zsiványok lennének. Mindig nézem a dopeman tv-t, mert nagyon reala műsor. És imádom a stílusod ember! (...)Ezzel az egésszel csak azt akarom mondani, hogy én megértelek, és, mivel külföldi vagyok, különleges. A szövegeidből azt érzem, hogy te is megértesz engem. Amit a politikáról mondasz, hogy az egész arról szól tesó, hogy az egyszeri emberről akarnak lehúzni még egy bőrt, nekem is megvan. Tőled tanultam meg magyarul káromkodni b*sszameg, nagyon bejött a gengszterszleng. Tőled tudtam meg milyen magyarnak lenni" - írta levelében a fiatalember.

Dopeman a tőle megszokott szerénységgel fogadta megkeresésünket, és elmondta, hogy többen szeretik, mint amennyien nem.

"Van egy mondás, ezt nem tudom, hogy én találtam-e ki, de szerintem igen, méghozzá az, hogy azt, hogy valaki mester-e, nem az ő feladata eldönteni, hanem a közönségé. Szeretném azt hinni persze, hogy mester vagyok, de hát nem tudom. Csinálom amit csinálok mások örömére vagy szomorúságára, aztán el lehet dönteni, hogy tetszik-e" - mondta a Hír24-nek Dopeman, aki azt is elárulta, hogy kereskedelmi tévés babérokra is tör. - "Nagyon aktív a közösségi oldalam, persze kapok hideget és meleget is, de azért többen vannak, akik szeretnek. Rengetegen írnak, a DopeMan TV is nagyon népszerű. Szó van róla, hogy kereskedelmi csatornának gyártsak műsort, de ezügyben még nem tudok konkrétummal szolgálni."

Hír24