Hatalmas összeesküvésre derült fény! Bill Gates ördögi terve miatt halt meg Paul Walker?!

Az alábbi, igazán szenzációs konspirációs teóriát a Hír24 egyik olvasója küldte be a portálnak.

Hatalmas összeesküvésre derült fény! Bill Gates ördögi terve miatt halt meg Paul Walker?!

Gondolták volna, hogy Paul Walker, a színész halálát tulajdonképpen az okozta, hogy megtudott VALAMIT Bill Gates világméretű népességirtó tervéről? Az alábbi videó szerint legalábbis így történt.

Az egész gondolatmenet onnan indul, hogy a Microsoft-vezér Bill Gates ugyebár ki akarja irtani az emberiséget. Vagy legalábbis egy részét. Alap. A videó szerint a WHO és a UNICEF emiatt kezdte el beoltani a gyerekeket kanyaró és gyermekbénulás ellen. Ez persze csak egy álca, hisz mindkét betegség előfordulása elég ritka. Hogy ez köszönhető-e a vakcináknak, arra nem tér ki a film.

Na, tehát az Egészségügyi Világszervezet és a UNICEF behódol az ördögi Gates-nek, a novemberi szupertájfun után a Fülöp-szigetekre mennek segíteni gonosz injekciókat adni az ottani gyerekeknek. Ám a Halálos iramban sztárja, Paul Walker, aki nem mellékesen a Reach Out Worldwide nevű karitatív szervezet alapítója, is küld oda orvosokat.

És akkor... egyszer csak... meghal. Autóbalesetben. Autóbalesetben????? RÉSZLETEK:

Halkan megjegyeznénk: a videót indító pár másodperces részlet Bill Gates egy 2010-es, kb félórás előadásából való, amelyben a Microsoft-vezér arról beszél, hogyha el akarjuk kerülni a bolygó szintű globális katasztrófát, akkor le kell nulláznunk a széndioxid-kibocsátásunkat. Nem a népességet, a CO2-t. Ha nem hiszi, nézze meg ezt a videót 3.58-tól:

Hír24