Luxusajándékot kapott Schwarzenegger zabigyereke

Kemény milliókat költött el Arnold Schwarzenegger karácsonyra, hogy megajándékozza szerelemgyerekét egy olyan luxuscikkel, amit még használni sem tud - írja a TMZ.

Luxusajándékot kapott Schwarzenegger zabigyereke

Bár Joseph Baena az élő bizonyítéka Arnold Schwarzenegger élete legnagyobb hibájának, az akciósztárban mégsem kelt rossz érzéseket fia. Sőt, igyekszik minél jobb apja lenni, és mindent megadni neki, amire csak szüksége van.

Karácsonyra például vett neki egy Jeep Wrangler Rubicon 2014-est, amit személyesen vitt el neki hétfőn. A négykerekű luxusmeglepi alapfelszereltséggel is 7 és fél millió forintba kerül, de ez a változat valószínűleg nincs híján semmi extrának. Vagyis Arnie alaposan a zsebébe nyúlt, hogy örüljön a zabifia - bár ez az összeg körülbelül annyira fog meglátszani a könyvelésében, mintha mi vennénk egy csomag rágót.

Az ajándék egyetlen szépséghibája, hogy Joseph-nek még nincs meg a jogsija, vagyis egy jó ideig nem vagánykodhat a haverok és a lányok előtt a verdájával. Bár kedden megpróbálta elvinni egy körre, miközben az anyja a karácsonyi ebédet készítette, de Mildred rajtakapta, és leállította. Tehát a tizenhat éves fiú még nem olyan ügyes a tilosban járásban, mint a mama meg a papa voltak.

TMZ / Hír24